Ozone, 7.1 Milyon Dolarlık Yatırımla Video Düzenleme İş Akışlarını Dönüştürüyor

Ozone, son on yılda video içerik oluşturmanın hızla yükselişini gördüğü bir dönemde, video düzenleme iş akışlarının karmaşık kullanıcı arayüzlerini gezme, farklı araçları birleştirme ve yavaş indirme ve yükleme süreleriyle başa çıkma etrafında dönmesinin önemli bir sorun olduğunu belirtiyor. Max von Wolff, Ozone’un kurucusu ve CEO’su, “Bugün, yaratıcılar genellikle kullanılması zor olan eski araçlar gibi Adobe Premiere Pro veya düzenleme yetenekleri sınırlı olan web tabanlı platformlar gibi Canva gibi eski araçlar kullanmak zorunda kalıyorlar.”

Ozone Nasıl Platform?

Ozone, tüm bu süreçleri tek bir çatı altında birleştirmeyi amaçlayan ilk platformu inşa ediyor. Video düzenleme iş akışlarını basitleştirmeye odaklanarak, Ozone, yaratıcıların daha verimli ve yaratıcı bir şekilde çalışmalarını sağlayan bir platform sunuyor. Özgün bağlam farkındalığına sahip yapay zeka ve son nesil bulut video yayını teknolojisi ile desteklenen Ozone, yaratıcılara karşı değil, onlarla birlikte çalışan araçlar sunuyor.

Ozone’un vizyonu sadece başka bir video düzenleme platformunu değil, hikaye anlatımı ve bağlam duyarlı yapay zeka iş akışlarının kesiştiği yeni bir içerik oluşturma dönemini başlatmayı amaçlıyor. Bu son yatırım turu, Ozone’un içerik oluşturmanın yeni bir dönemini başlatma potansiyeline olan inancı vurguluyor.

Bu finansmanla, Ozone, bu vizyonu gerçekleştirmek için cesur adımlar atmaya hazır. Bu sermaye enjeksiyonu, yapay zeka yeteneklerini daha da geliştirmek, işbirliği özelliklerini genişletmek ve genel kullanıcı deneyimini iyileştirmek için önemli olacak. Ozone, yaratıcıların yaratıcılıklarına odaklanmalarını sağlayan sorunsuz, verimli ve yenilikçi bir video düzenleme çözümü sunmak için platformlarını geliştirmeye kararlı. Araştırma ve geliştirmeye yatırım yaparak, Ozone, platformlarının içerik oluşturma devriminin öncüsü olarak kalmasını sağlayacak en son yapay zeka teknolojilerini keşfetmeye devam edecek.

Ozone, bulutta çalışan yapay zeka destekli işbirlikçi bir video düzenleyici üreten ve 7,1 milyon dolarlık tohum finansmanı topladı. Y Combinator mezunu olan Ozone, içerik oluşturuculara, tekrarlayan düzenleme görevlerini saatler yerine saniyeler içinde tamamlamalarına yardımcı olan yapay zeka desteği sunmayı amaçlıyor. Ozone, insan yaratıcılığını yapay zeka ile değiştirmek istemiyor, bunun yerine içerik oluşturuculara daha hızlı ve daha verimli çekici videolar oluşturmaları için araçlar sunmayı hedefliyor.

Ozone Özellikleri

2021 yılında Max von Wolff tarafından kurulan Ozone, içeride geliştirilen bir yapay zeka asistanı olan bir video düzenleyici olan bir yazılımdır ve düzenlerken almanız gereken aksiyonları size önerir. Yazılım, video düzenleme özelliklerini destekler, sınırsız bulut depolama sağlar ve gerçek zamanlı Figma benzeri işbirliği sunar. Yapay zekanın yardımıyla sessizlikleri kesebilir, altyazılar ve animasyonlar ekleyebilir, renk düzeltebilir, müzik ekleyebilirsiniz.

Ozone, başlangıçta TikTok, Instagram ve YouTube gibi uygulamalar için kısa form içerik oluşturan içerik pazarlamacılarına ve içerik oluşturucularına yönelik. Ozone, zamanla daha gelişmiş düzenleme yetenekleri ekledikçe, belgeseller ve filmler gibi daha uzun içerikler oluşturan yaratıcılara yönelik planları bulunuyor.

Ozone, Adobe Premiere Pro ve Final Cut Pro tarafından desteklenen birçok profesyonel düzenleme özelliği sunsa da, Max von Wolff, bu tür yazılımların kullanımının zor olduğunu ve işbirliğine izin vermediğini belirtiyor.

Ozone Fiyatı

Manuel Pro kullanıcılar aylık 29 dolara mal olacak, şirketler ise henüz belirlenmemiş olan bir kurumsal fiyatlandırma alacaklar.

Finansmanla ilgili olarak, başlangıç şirketi platformu geliştirmek ve önümüzdeki aylarda başlatılması beklenen ek yapay zeka işlevlerini eklemek için kullanmayı planlıyor.

Yuvarlak, Y Combinator, NEA, General Catalyst, LGVP, Bluewatch Ventures, Polymath Capital Partners, Pioneer Fund, SOMA Capital ve Olive Tree Capital’ın yanı sıra Dropbox, Tinder ve Lightricks’ın kurucularından gelen finansmanı içeriyordu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Son Yazılar